Ден: д.м.г

Анализа: трет мрежен мобилен оператор во Македонија – дали и кога?

Ќе добие ли Македонија трет мобилен оператор, а граѓаните поголем избор кој ќе донесе и пониски цени? Ова прашање минатата недела повторно го актуелизираше министерот Манчевски кој рече дека земјава нуди поволни услови за „нов играч“ на пазарот. По тој повод ИНРЕКОМ анализира: зошто Македонија е единствената земја во регионот која располага со само два […]