Ден: д.м.г

Што ни донесе ребрендот на Вип оператор во А1 Телеком?

Откако операторите Vip, One и Blizoo пред три години се соединија, а веќе во 2017 Телеком Австрија стана целосен сопственик на новиот оператор: one.Vip, оваа година операторот се преименуваше. Па така, операторот one.Vip на почетокот на месец септември „еволуираше“ во А1 Телеком. Групацијата го претстави новиот бренд со ново име, новзаштитен знак,интернет страница, мобилна апликација,како […]