Ден: д.м.г

Анализа на програмската шема на националните телевизии – октомври 2019

Институтот за развој на електронски комуникации ИНРЕКОМ Скопје во месец октомври изврши кратка анализа на програмските шеми на националните телевизии за новата телевизиска сезона 2019/2020. Со оваа анализа ИНРЕКОМ нема за цел мешање во уредувачките политики на каналите, туку предочување на гледачите што ги очекува во новата сезона и што телевизиите нудат како новитети. На […]