Компаративна анализа на телекомуникацискиот пазар во сегментот на фиксни и мобилни услуги

Институтот за развој на електронски комуникации ИНРЕКОМ Скопје, во текот на месец Февруари 2019 година, спроведе анализа за состојбата […]

Read More →