МЕДИА ЦЕНТАР

IT.mk
Кој мобилен оператор нуди најдобри пакети и услови? Анализа на Институт за развој на електронски комуникации
Македонски домен регистрари и хостинг провајдери
Анализа на ИНЕРКОМ: Колку ќе ве чини роамингот од вашата омилена летна дестинација

СТУДЕНТИ
Анализа на програмската понуда на националните радиодифузери
Компаративна анализа на понудата на домен регистрари и хостинг провајдери
Компаративна анализа на понудата на цените за роаминг

ДЕНАР
Компаративна анализа на телекомуникацискиот пазар во Македонија во сегментот на фиксни и мобилни услуги
Компаративна анализа на понудата на цените за роаминг

БИЗНИС ВЕСТИ
Анализа на првата недела од изборната кампања и однесувањето на медиумите
ИНРЕКОМ: Европската Комисија има забелешки кои како домашна работа треба македонската Влада да ги спроведе

ЕКРАН
Каква програма нудат македонските ТВ национални куќи: Кои се надостатоците и што треба да се промени?

SMARTPORTAL
Анализа на програмската понуда на националните радиодифузери

БИЗНИС ИНФО
Анализа на роаминг цените кај четирите македонски оператори

МКД.мк
Колку чини роамингот и интернетот со соседните земји?

СКОПЈЕ24
Ќе зборуваме ли опуштено и од Грција – пониски цени во цел регион

ИНФОМАКС
НАСКОРО УKИНУВАЊЕ НА РОАМИНГОТ: Погледнете ги новите понуди на мобилните оператори кои ќе важат од летово

КАМЕНИЦА
Колку чини роамингот и интернетот со соседните земји?