Online анкетар

Добредојдовте во делот на Институтот каде заработувате одговарајќи на нашите прашања – наречен Online анкетар.

Ве покануваме да се приклучите на oniline анкетар. Учествувајќи во интернет истражувања и споделуваќи го вашето мислење на најразлични теми, добивате поени со кои ние ве наградуваме.
Имено, за секое учество во нашите анкети вие освојувате поени и добивате пари на Вашата сметка.
Доколку сакате да проверете колку поени досега сте собрале, за барање на исплата или откажување на членството, пишете ни на: contact@inrekom.org.mk со соодветен наслов: ПРОВЕРКА НА СОСТОЈБА, БАРАЊЕ НА ИСПЛАТА или ОТКАЖУВАЊЕ НА ЧЛЕНСТВО.

Погледнете што всушност претставува Online анкетар овде.
Најчесто поставуваните прашања за Online анкетар, погледнете ги тука.
Општите услови за членство и правилата за користење, можете да ги прочитате овде.
Бесплатната регистрација можете да ја извршите, пристапувајќи тука.