ЗА НАС ВО МЕДИУМИТЕ

ИТ.МК
Кој мобилен оператор нуди најдобри пакети и услови? Анализа на Институт за развој на електронски комуникации
Македонски домен регистрари и хостинг провајдери
Анализа на ИНЕРКОМ: Колку ќе ве чини роамингот од вашата омилена летна дестинација

СТУДЕНТИ
Анализа на програмската понуда на националните радиодифузери
Компаративна анализа на понудата на домен регистрари и хостинг провајдери
Компаративна анализа на понудата на цените за роаминг

ДЕНАР
Компаративна анализа на телекомуникацискиот пазар во Македонија во сегментот на фиксни и мобилни услуги
Компаративна анализа на понудата на цените за роаминг

БИЗНИС ВЕСТИ
Анализа на првата недела од изборната кампања и однесувањето на медиумите
ИНРЕКОМ: Европската Комисија има забелешки кои како домашна работа треба македонската Влада да ги спроведе

СМАРТ ПОРТАЛ
Анализа на програмската понуда на националните радиодифузери

ЕКРАН
Каква програма нудат македонските ТВ национални куќи: Кои се надостатоците и што треба да се промени?

БИЗНИС ИНФО
Анализа на роаминг цените кај четирите македонски оператори

МКД.мк
Колку чини роамингот и интернетот со соседните земји?

СКОПЈЕ 24
Ќе зборуваме ли опуштено и од Грција – пониски цени во цел регион

ИНФОМАКС
НАСКОРО УKИНУВАЊЕ НА РОАМИНГОТ: Погледнете ги новите понуди на мобилните оператори кои ќе важат од летово

КАМЕНИЦА.мк
Колку чини роамингот и интернетот со соседните земји?