Анализа на програмската шема на националните телевизии – октомври 2019

Анализа на програмската шема на националните телевизии – октомври 2019

Институтот за развој на електронски комуникации ИНРЕКОМ Скопје во месец октомври изврши кратка анализа на програмските шеми на националните телевизии за новата телевизиска сезона 2019/2020.
Со оваа анализа ИНРЕКОМ нема за цел мешање во уредувачките политики на каналите, туку предочување на гледачите што ги очекува во новата сезона и што телевизиите нудат како новитети.
На крајот од документот, сублимирани се неколку заклучоци што се однесуваат за каналите кои беа вклучени во документот.

Целосната анализа можете да ја погледнете на следниот линк тука.