Категорија: Uncategorized

Услови за преземање

Согласно пристапувањето и согласно преземањето на содржините од интернет страницата на здружението Институт за развој на електронски комуникации ИНРЕКОМ Скопје, се согласувате на следните услови за преземање. Содржините во облик на текстови, аудио и аудиовизуелни материјали, фотографиите и другите содржини објавени од страна на Институтот на оваа официјална страница, се авторски. За истите е дозволено […]